Strålande sommarträff i strålande sol!

Stämningen var på topp och alla strålade ikapp med solen den 24 augusti 2019 då över 80 personer tog sig från när och fjärran till rasklubbens årliga Sommarträff. Även i år hölls träffen i Märsta-Sigtuna brukshundsklubb, och vi vill tacka dom för att vi fått använda deras fina stuga och gräsplaner, samt agilityutrustning!

Alla som kom möttes av Madeleine Jönér från Arken Zoo i Barkarby som sponrade oss med en ryggsäck med jättefint innehåll som välkomstpresent till alla vovvar :) Tack så jättemycket för detta!!
Och tack till XL ZOO i Barkarby som sponsrade oss med fina priser till lotteriet.

Det var full aktivitet från början till slut med lekande hundar och minglande människor som köpte hundkläder, provade på weightpull med Emma Ryberg, lärde sig mer om konsten att ställa hund av Jörgen Lundqvist, testade agilitybanan, och hade trevligt med gamla vänner och hittade nya kompisar bland fantaster av våra raser :)

Ett stort tack till alla som kom! Och ett extra stort tack till Jörgen Lundqvist och Emma Ryberg som reste ända från Skåne för att hjälpa oss med handling och weightpull, samt alla voluntärer som arbetat före, under och efter Sommarträffen för att göra den möjlig!

Här är mängder med bilder!