Sommarträff blev fullträff!

En så lyckad dag! Vi hade till och med tur med vädret! Ett stort tack till Märsta-Sigtuna brukshundsklubb som lät oss använda deras fina lokal, planer och utrustning! Och framförallt ett stort tack till alla som jobbat både före och under träffen. Här är några av många trevliga kommentarer som kommit in:

"Tack för en trevlig rasträff den 18/8 på Märsta brukshunds-klubb. Bra arrangerat och trevliga människor och hundar"

"Tack för igår, det var trevligt och mysigt! Jag är glad att vi blev inbjudna :) Kommer gärna nästa gång också. Kul med ringträning och trevligt att träffa alla!"

"Det va jätte kul att se alla fb ansikteten på riktigt även hundar. Ett stort tack till ALLA som kom, och till oss alla som jobbat för och på denna dag"

Och denna från vår kontaktperson och ringtränare från MSBK:

"Vill bara tacka för en otroligt trevlig dag, vilken härligt gäng ni är och vilket trevligt bemötande jag fick :) Och hundarna - jag är såld! Tack för att ni laddat mitt förråd med positiv energi!"

Kul med all positiv feedback! Tack för det även ni som inte blivit citerade här :)

Många blev nog taggade att prova på agility mer i fortsättningen, och det vore ju roligt om rasklubben i framtiden kunde får igång en tävling med Årets Bästa Agilityhund :)

Och barnen tyckte det var mycket roligt med ringträning och hade frågor och funderingar runt hur man tävlar i juniorhandling. Sååå kul!

Tack till alla som donerade saker till loppisen! Vi fick in ett överflöd, så de saker som inte blev sålda skänktes till den planerade loppisen arrangerad av den ideella föreningen En andra chans som hjälper hemlösa hundar att hitta ett kärleksfullt hem i Sverige.

Tack till dom som skickade in bilder! Klicka på bilden för att se i större storlek.